MK                            EN
Производи
Улошки дизни – Улошки дизни “P”, “S”, “DN”  за сите видови патнички, теретни, полутеретни возила, аграрни машини (трактори, комбајни, култиватори и сл.) градежни машини (виљушкари, багери и сл.), како и сите пропратни делови за нив (носачи, стезни матици, шајбни и сл.) од брендовите на Bosch, Delphi, Monark, Firad, IPM, Stanadyne, Motorpal  и други.Елементи и друк вентили -  Елементи, друк вентили, опруги, подизачи, брегасти осовини, семеринзи, лагери, регулатори, мембрани  за сите дизел возила од брендовите на Bosch, Delphi, Monark, Firad, IPMГарнитури дихтуни – Сетови дихтуни, шајбни, семеринзи, штрафови, гумички, пиксни и се останато што е потребно за репарација на сите видови пумпи DPA, DPC, DPS, VP, EPIC, Common Rail, CPR, CP3 од брендовите Bosch, Spaco, Flag, MonarkХидраулични глави/ Ротори – Хидраулични глави за сите видови ротациони пумпи и сите пропратни делови за нивна репарација од брендовите Bosch, IPM, FischerНапојни пумпи/ АЦ пумпи – напојни пумпи, сетови за нивна репарација, рачни пумпи, друкалца за сите видови возила од брендовите Bosch, BCD, Monark, IPM, FlagCommon rail ињектори – Ињектори и сетови за нивна репарација од брендовите Bosch, Denso, SiemensПумпи за висок притисок – Нови и половни линиски, ротациони пумпи за повеке видови возила (автомобили, камиони, трактори, комбајни)ГрејачиТест АпаратиОстанато: Соленоиди, сензорски дизни, цевки за висок притисок, неповратни вентили, брегасти прстени, ребрасти каиши, филтери, брисачи, ротациони светла и друго